Välj en sida

Årets Kvinnliga Företagare i Bollebygd 2023

Tisdagen den 14.mars fick jag en lycklig överraskning! Jag har blivit utsedd till årets kvinnliga företagare i Bollebygd! Jag gick i godan ro och förberedde inför yogaklass, och in kom 3 vackra kvinnor med diplom, tårta och kamera och förklarade vad de kom för.

”För att du är en förebild och initiativrik, kreativ, stark och framåtdrivande kvinna.” Jag visste faktiskt inte ens att denna utmärkelse fanns och blev mäkta överraskad. Jag har inte riktigt sett mig själv som någon som sticker ut gällande företaget.. Är inte så bra på att tro att jag är något utöver det vanliga, och såklart har jag något att jobba på där.. Det här måste jag säga att det gav mig en rejäl peppning, men också en tankeställare att omvärdera mitt syn på mig själv och på det jag faktiskt gör.

Mitt mål med mitt arbete är i mycket korta ordalag, att arbeta med något som gör att jag själv kan utvecklas och må bra. Att förmedla värdet i att lyssna på kroppens signaler och själens behov av ett kärleksfullt bemötande av individen själv. Och att ge verktyg och behandlingar för ett bättre och mer H Å L L B A R T M Å E N D E – fysiskt & mentalt.

Alla som besöker min mottagning/studio, blir sedda och lyssnade till. Här finns möjligheten att komma – ”obokad” – och bara vara, ta en kopp te och en chokladbit. Njut av atmosfären. Meditera en stund. Om du vill ses en stund, så kontakta mig och hör om jag har en ledig stund. Jag har T Y S T N A D S P L I K T. Nu går det bra att även boka en stund med mig för meditation. Jag håller precis på att lägga in meditations-bokningstider för enskild meditation.

Just nu är jag i Rejmyre utanför Norrköping, och hälsar på min son över helgen. Det är riktig vår-vinter just nu, med ett tunt täcke av snö och när solen är uppe, värmer den riktigt gott. På natten är det många minusgrader. Man kan se att i snöfria rabatter börjar det komma lite liv. H Ä R L I G T ! Vi har gått långpromenader och haft långa samtal om ditt o datt. Igår blev det en trip till Ikea i Linköping för att inhandla lite möbler han ville ha. Ikväll har vi sett ”En geishas memoarer”, och jag har förätit mig på sötsaker…! Uh! Reser de 30 mil hem, tidigt imorgon.